Werving en selectie van administratieve profielen

  • Op zoek naar een vaste administratieve kracht om jouw team te versterken?
  • Geen idee hoe je een geschikte office manager, secretariaatsmedewerker of management assistant profiel vindt en aanneemt?
  • De juiste administratieve medewerker selecteren en gaan voor een duurzame aanwerving?

Bij Secretary Academy helpen we jou met duurzame werving en selectie van administratieve profielen.

Jouw ideale administratieve kracht aanwerven

Secretary Academy helpt jou met het zoeken, selecteren en aanwerven van jouw ideale administratieve kracht. We zorgen voor een correcte opvolging en eventueel zelfs extra opleiding tijdens onze Secretary Academy studiedagen en via 1-op-1 mentorship op maat.

Ook nood aan een geschikte administratieve kracht?

We helpen jou graag! Je kan bij Secretary Academy terecht voor een freelance administratieve hulp als je minstens 8 uur per week ondersteuning nodig hebt voor een korte of langere periode. En dit ter vervanging van iemand die in ziekteverlof of bevallingsverlof is of als versterking van jouw team. Heb je iemand nodig in vaste loondienst voor onbepaalde duur? Dan zorgen ook wij ervoor dat je de ideale werknemer in huis haalt.

Van vacature tot aanwerving

Je hebt dringend nood aan een vaste medewerker die jou ondersteunt op administratief vlak. Tot die conclusie ben je al gekomen. Maar waar let je op als je iemand aanneemt voor die job? Vaak weet je als ondernemer niet waar je best op let en over welke belangrijke skills die management assistant het best beschikt. Wie past goed in jouw bedrijf? Die zorgen en bekommernissen nemen we uit handen. Van het uitschrijven van de vacature tot de uiteindelijke aanwerving staan we jou vakkundig bij.

Screening en profieltesten

Uit de sollicitaties selecteren we samen met jou die profielen die voor de job in aanmerking komen. We doen een uitgebreide screening van de kandidaten. Zo weten we duidelijk op voorhand waar hun talenten en minder sterke kanten liggen. Inhouse nemen we ook profieltesten af. Wil je ons graag bij het gesprek met jouw kandidaat? Alles kan. Reken op de ervaring en kennis van Secretary Academy om de juiste kandidaat te vinden!

Wie past bij jou en bij jouw onderneming?

Voor we op zoek gaan naar jouw ideale administratieve medewerker, management assistant of logistieke assistent, organiseren we een uitgebreid en diepgaand gesprek met jou! Dat is belangrijk omdat we jou willen leren kennen als persoon en als ondernemer. Dat maakt dat we achteraf goed kunnen inschatten wie bij jou en jouw onderneming past.

Administratieve, commerciële en logistieke profielen

Wij selecteren en werven profielen aan voor administratieve, commerciële en logistieke jobs:

  • management assistant
  • office manager
  • secretariaatsmedewerker
  • medewerker customer service
  • administratieve allround medewerker
  • administratieve kracht ter ondersteuning van de boekhouding
  • HR medewerker

Administratieve profielen voor uiteenlopende sectoren

We werken voor uiteenlopende sectoren. Onze klanten zijn zelfstandigen met een eenmanszaak, kmo’s, grotere bedrijven, architecten, artsen, advocaten, notarissen, … Ontdek hier waarom samenwerken met Secretary Academy zo lonend is!

Een vrijblijvend gesprek? Kennismaken?
Bel ons op +32 (0)490 64 50 12
of mail ons voor jouw gratis kennismakingsgesprek!