Kiezen voor Secretary Academy is zoveel meer dan enkel geschikte administratieve ondersteuning in huis halen. Je kan rekenen op onze professionaliteit, ons mentorship en op een lange, duurzame samenwerking.

Je kan rekenen op onze ervaring

Ik kan intussen terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring als management assistant in grote en middelgrote ondernemingen. Sinds 2,5 jaar help ik met mijn eigen onderneming Secretary Academy bedrijven en ondernemers met kwalitatieve administratieve ondersteuning. Ik ondersteun jou ook vakkundig bij de werving en selectie van administratieve profielen.

Wij zoeken uit wat jij nodig hebt

Ons intakegesprek is dé leidraad voor jouw verdere ondersteuning. We luisteren naar jouw bezorgdheden, jouw uitdagingen en jouw noden. Dat maakt ons anders dan het doorsnee interimkantoor of andere administratieve support. Voor ons is het belangrijk dat we dezelfde visie en overtuiging delen. Wij gaan op zoek naar de freelancer die bij jou, jouw onderneming en jouw manier van werken past. We zetten de juiste persoon op de juiste plek!

Je weet wat je aan ons hebt!

We houden van een oprechte, eerlijke en communicatieve aanpak. Dat maakt dat we aan beide kanten weten hoe het zit en wat we aan elkaar hebben. Dat zorgt voor een fijne, en open samenwerking. Ik ben altijd jouw eerste en enige aanspreekpunt. Dat stelt gerust en vergemakkelijkt de communicatie!

We nemen jouw zorgen weg

Administratie – of beter een administratie die niet op wieltjes loopt – kan heel wat kopzorgen veroorzaken. Je raakt als bedrijfsleider gefrustreerd omdat je je liever met andere zaken wil bezighouden. En eigenlijk heb je hier helemaal geen tijd voor. Wij nemen je die zorgen uit handen… met een feilloze administratieve ondersteuning zoals jij die wilt. Zo bespaar je jezelf niet alleen veel zorgen, maar ook tijd én geld!

We gaan altijd voor een duurzame samenwerking

Als we besluiten samen te werken, dan doen we dat wederzijds vanuit een idee van duurzaamheid en vertrouwen. We willen er graag echt voor jou zijn en daarom engageren we ons voor een bestendige samenwerking.

Correcte, betaalbare tarieven

Onze freelancers werken aan correcte, betaalbare tarieven. Over dat tarief communiceren we ook heel helder vooraf. Je krijgt dan ook altijd een duidelijke offerte op voorhand.

Interesse in een mogelijke samenwerking?
Vraag vandaag nog jouw intakegesprek aan!
Bel +32 (0)490 64 50 12 of mail ons.