Vanaf het allereerste contact voelden wij ons begrepen en gewaardeerd.

Onze samenwerking met Secretary Academy was zeer succesvol. Vanaf het allereerste contact voelden wij ons begrepen en gewaardeerd. Er was direct een wederzijds begrip en een efficiënte communicatie, waardoor we snel schakelden. Het proces van het zoeken naar een deeltijdse receptioniste voor een specifieke periode werd op een professionele manier aangepakt en verliep snel. Zelfs na de opstart bleef het contact met Secretary Academy warm en betrokken, wat aantoonde dat het succes van deze opdracht voor hen net zo belangrijk was als voor ons. Monique bleek al snel de perfecte match voor de functie. Hoewel we inmiddels een vaste medewerker hebben gevonden voor de openstaande vacature, kijken we met niets dan positieve herinneringen terug op de samenwerking met Secretary Academy.

HR Directeur

Ze vond dan ook snel het juiste profiel voor ons kantoor.

Voor ons groeiend advocatenkantoor Forum Advocaten waren wij dringend op zoek naar een administratieve kracht. Via Sterck hebben wij een aangenaam contact gelegd met Katy van Secretary Academy. Dit was onmiddellijk een match: ze wist de juiste vragen te stellen en ging zeer praktisch en efficiënt te werk.  Ze vond dan ook snel het juiste profiel voor ons kantoor. Bovendien volgde ze in de beginfase op een ongedwongen en aangename manier nog wekelijks op of alles goed liep zowel bij ons als werkgever als bij onze nieuwe werkkracht.

Wij zijn erg tevreden met onze aanwinst en we zijn Katy zeer dankbaar! Wij zullen zeker opnieuw beroep doen op Secretary Academy om ons te begeleiden bij de invulling van nieuwe vacatures.

Bestuurders / Advocaten

Katy was echt begaan met het welzijn van zowel de opdrachtgever als de freelancer.

De eerste samenwerking met Katy voor de opdracht van receptiewerk was een aangename ervaring. De professionele aanpak van Katy viel op. Ik werd in het begin van de opdracht wekelijks opgevolgd, wat niet alleen getuigt van toewijding maar ook van een hoge mate van betrokkenheid. Dit zorgde ook voor een vlotte en aangename communicatie. Katy was echt begaan met het welzijn van zowel de opdrachtgever als de freelancer.  Dit maakte een positieve indruk op mij. Kortom, het werken met Secretary Academy als bureau is zeker een aanrader, een waardevolle partner voor alle partijen.

Administratieve freelancer

Jullie zijn een bureau om U tegen te zeggen.

Mag ik jullie bedanken voor de fijne en correcte samenwerking! Jullie zijn een bureau om U tegen te zeggen. Correct, nauw opvolgend, vriendelijk en professioneel. Ik zou jullie aan iedereen aanraden! 

Administratieve freelancer

De samenwerking met Katy was enorm verrijkend.

Vanaf de eerste kennismaking tot/ gedurende de effectieve samenwerking, is Katy zeer betrokken.
Haar menselijkheid, correctheid, warmte en expertise zijn zeer opvallend. Je voelt enorm haar passie voor het vak, haar klanten en voor de freelancer. Ook begrijpt ze als geen ander het DNA van zowel de klant als de freelancer en gaat voor de perfecte match. Ik raad Katy ten zeerste aan omdat je met haar voor correctheid, professionalisme en menselijkheid gaat.

HR freelancer

You are truly the best at what you do!

De juiste persoon op het juiste moment. Samenwerken met Katy staat gelijk aan gemoedsrust. Ze weet telkens de juiste persoon te vinden op het juiste moment. Wanneer je in teamverband werkt is het niet alleen belangrijk om over de juiste capaciteiten te beschikken maar ook persoonlijkheid speelt hier een rol.Katy weet steeds beide aan elkaar te koppelen. Dit zorgt voor een gerust hart, efficiëntie en een leuke teamspirit op de werkvloer. Een persoonlijke aanpak die zeker zijn vruchten afwerpt.

Nogmaals bedankt voor de (weeral) super samenwerking en opvolging! You are truly the best at what you do!

Office Manager

Heel duidelijke afspraken en nooit verrassingen.

Al enkele jaren mogen wij rekenen op Katy haar diensten en dit met de vlotste communicatie en ondersteuning die je kan verwachten. Heel duidelijke afspraken en nooit verrassingen.
Zeer aangenaam om mee te werken. Voor alle administratieve verwachtingen heeft ze een gepaste oplossing en/of persoon met de nodige ervaring. Een aanrader voor wie een flexibele, bekwame persoon zoekt om hun bedrijf mee te ondersteunen alsof ze deel zijn van het vast team! Wij zijn al jaren tevreden klant en kijken uit naar nog vele jaren! Keep up the good work Katy en teamgenoten!

Zaakvoerder

Katy heeft eens scherp oog voor detail.

Ik beveel Katy Vercammen ten zeerste aan voor haar uitstekende administratieve vaardigheden en analytisch inzicht. Ze is een gedreven professional die creatieve ideeën omzet in succesvolle projecten en campagnes. Katy heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Ze is een waardevolle teamspeler die anderen motiveert met haar positieve energie. Aarzel niet om contact met haar op te nemen voor meer informatie over haar professionele ervaring.

Expert Personeel en Organisatie Lokaal Bestuur

Bij Katy ben je in goede handen.

Ze luistert naar je administratieve problemen of obstakels en probeert samen met jou te zoeken naar een gulden middenweg. Ook geeft ze handige tips & tricks zoals wat is belangrijk en moet nu gedaan worden en wat kun je uitstellen naar een andere dag. Ze volgt je ook op om te zien of je inderdaad de nodige stappen hebt genomen om je eigen te beteren maar ook hoe je als team kunt verbeteren.

Katy biedt je een ander perspectief aan en tracht je op een zo efficiënte manier mogelijk je ogen te openen, doelen te stellen en ook die doelen effectief te behalen.

Co Founder & Sales Manager

Keer op keer biedt Katy ons de nodige expertise in de administratieve ondersteuning aan.

Keer op keer biedt Katy ons de nodige expertise in de administratieve ondersteuning aan.
Daarnaast werden onze (digitale) archivering en mappenstructuur door haar onder de loep genomen. Dit heeft er voor gezorgd dat alles nu sneller en efficiënter werkt, waarvoor een grote ‘Dankjewel!’.
Indien je bedrijf nood heeft aan een administratieve bijstand, dan zou ik zeker beroep doen op Katy en Secretary Academy.

HR Expert Lokaal Bestuur

Ik werd aangenaam verrast door de ongedwongen, persoonlijke en professionele aanpak van Katy!

Ik werd aangenaam verrast door de ongedwongen, persoonlijke en professionele aanpak van Katy, wat een welkome afwisseling was na eerder te hebben kennisgemaakt met de gang van zaken bij een aantal bekende recruiters.Katy nam tijdens een persoonlijk gesprek uitgebreid de tijd om te peilen naar mijn interesses, talenten en ambities.  De persoonlijkheidstest achteraf bevestigde en bracht zekerheid over welke job het best bij mij zou passen.Korte tijd later ging ik solliciteren en het klikte meteen bij het eerste gesprek, al gauw werd er een contract getekend.Dat dit alles zo snel is gegaan is zeker te danken aan de juiste aanpak van Katy.  Zij verzekert een goede match tussen partijen en zorgt voor snelle en duidelijke communicatie vóór, tijdens en zelfs na het aanwervingsproces.  Het feit dat, na de start van het contract, gedurende een periode wordt opgevolgd of zowel werkgever en werknemer nog tevreden zijn, wordt bijzonder gewaardeerd.  Ze zorgt er ook op een subtiele manier voor dat alles bespreekbaar is, wat soms moeilijk is in een nieuwe werkgever-werknemer relatie.Ik ben zeer blij dat mijn zus, die ook dankzij haar een toffe job vond, mij met Katy in contact bracht en ik aarzel niet om Secretary Academy aan iedereen aan te raden!
Bedankt Katy!

Een tevreden geplaatste office manager.

Blijf focussen op jullie uitmuntende service.

De samenwerking verliep enorm vlot op een familiaire manier maar toch zeer professioneel. De gerichte vragen tot profielschets en job inhoud leidde tot de voorstelling van een aantal valabele kandidaten. Die vooraf goed geinformeerd waren over de vacature en ons bedrijf. De voorstelling, opvolging en communicatie verliep zeer chronologisch en correct.
Doe zo verder, houd jullie aan de waarden en doelen die jullie jezelf stellen en blijf focussen op jullie uitmuntende service.

Bestuurder

Ze volgt je goed op en voorziet alle informatie die je nodig hebt

Ik heb onlangs mijn eerste freelance opdracht gekregen van Katy en dat was een heel leuke opdracht. Katy zelf is heel aangenaam in omgang en het contact verloopt zeer vlot. Ze volgt je goed op en voorziet alle informatie die je nodig hebt. Er wordt geluisterd naar je wensen en een juiste match gezocht met je vaardigheden. Kortom, Katy (Secretary Academy) is een aanrader om mee samen te werken!

Een tevreden freelancer.

Katy is een goede luisteraar en zoekt samen met jou naar een oplossing!

Wij hebben kennis gemaakt met Secretary Academy via verschillende netwerk kanalen.
Katy werd ook warm aanbevolen door een collega waardoor wij een consultatiegesprek hebben aangevraagd. Tijdens ons eerste gesprek hebben wij verschillende “pijn”punten opgeschreven die efficiënter zouden aangepakt moeten worden naar de toekomst toe.
Bij ons tweede gesprek waren 9 van de 10 punten die we hadden genoteerd al afgewerkt en was de laatste nog on going. We hebben ook gekeken naar de nabije toekomst wat we nog eventueel zouden kunnen doen om nog meer te kunnen fine tunen zoals maandelijks een operationele meeting invoeren.

Katy is een goede luisteraar en zoekt samen met jou naar een oplossing voor het probleem of ze laat je op een andere manier het probleem benaderen. Hierdoor ga je anders denken en een andere werkwijze hanteren die op lange termijn ervoor gaat zorgen dat je meer ruimte hebt om andere dingen te doen of aanpakken.

We raden Katy met heel veel plezier aan. Dankzij de open communicatie die zij hanteert, haar input maar vooral haar persoonlijke touch maakt het dat wij op ons gemak zijn gesteld geweest waardoor wij niet belemmert waren om onze problemen te delen.

Een zeer fijne samenwerking, dank je wel Katy!

CEO

Katy slaagde er in om zeer snel te reageren op mijn vraag en meteen ook de juiste kandidate freelancer tevoorschijn te toveren!  

“Toen ik Katy ontmoette tijdens een event en ze zich voorstelde had ikzelf nog niet meteen iemand nodig maar haar pitch maakte meteen indruk op me. Enkele maanden later contacteerde ik haar aangezien mijn personal assistant, die tevens ook een deel van HR voor haar rekening nam, ons ging verlaten. Ik zocht dringend iemand die alles op vlak van HR van me kon overnemen en die dit ook met meer kennis kon doen zodanig dat er sneller en correcter kon gereageerd worden op vragen van werknemers. Katy slaagde er in om zeer snel te reageren op mijn vraag en meteen ook de juiste kandidate freelancer tevoorschijn te toveren. De freelancer heeft sinds enkele maanden onze HR nu goed onder controle en ik kan dit helemaal loslaten, zoals ik gehoopt had. Ook blijft Katy dit regelmatig opvolgen en bijsturen waar nodig. Bedankt Katy voor de super service!” 

Zaakvoerder 

Dankjewel voor de snelle, correcte en professionele aanpak! 

Wij waren dringend op zoek naar een administratief bediende met financiële achtergrond. Via verschillende interimkantoren vonden we niet direct het juiste profiel voor ons kantoor. Toen hoorden we via via over Secretary Academy! Iemand die werkt met freelancers die direct beschikbaar zijn en al volledig gescreend en getest werden op voorhand. We hebben direct contact gezocht en kwamen terecht bij Katy. Deze vlotte, gedreven vrouw is met ons komen spreken om na te gaan wat we precies zochten. Binnen de week is ze erin geslaagd de juiste medewerker voor ons te vinden. Tot op vandaag hebben we een uitstekende samenwerking en loopt alles gesmeerd! Ik ben zeer blij met de aanpak en de werking van Secretary Academy en zou het iedereen aanbevelen. Katy vindt voor jou professionele en hardwerkende mensen zowel voor kortlopende projecten als langetermijnopdrachten. Dankjewel, Katy, dankjewel Secretary Academy voor de snelle, correcte en professionele aanpak!   

Bestuurder 

Zij vond iemand die met zijn mentaliteit perfect aanleunde bij onze firma! 

In elk bedrijf staat recruitment mee aan de basis van succes. Katy hielp ons met het invullen van een HR vacature. Tijdens een aangenaam intakegesprek heeft ze ons helemaal overtuigd. Al snel volgde een eerste gesprek met een kandidaat. Deze kandidaat sprak ons zo aan dat onze zoektocht al na één ronde afgehandeld was. Inmiddels is deze medewerker al enkele maanden actief in ons bedrijf en zowel op vlak van kennis, communicatie en integratie verloopt het super vlot. Niet alleen hield Katy rekening met de capaciteiten die onze medewerker moest hebben. Zij vond iemand die met zijn mentaliteit perfect aanleunde bij onze firma. We weten wie we contacteren bij een volgende vacature!’   

CEO 

A match made in heaven! 

A match made in heaven! Dat was mijn gevoel na mijn eerste gesprek met Katy. Ondertussen heb ik van Katy een aantal geweldige freelance opdrachten gekregen. Die zijn me op het lijf zijn geschreven. Ze is de perfecte persoon om mensen te koppelen aan de juiste opdrachten. Altijd staat ze klaar voor haar mensen. Gedreven, correct, professioneel met een 6de zintuig om mensen zeer goed aan te voelen.   

Freelancer 

Zoekt en vindt zij de juiste match! 

Al een hele tijd werken we samen met Katy van Secretary Academy. Daardoor hebben wij een geweldige medewerker aan het roer van ons office-management staan. 

Katy is een krak in het doorvragen, tot de essentie én de kleinste details van de noden van onze organisatie in kaart zijn gebracht. Dan zoekt en vindt zij de juiste match! Bij ons was het vanaf de eerste keer raak! Maar daar stopt het niet: Secretary Academy blijft opvolgen, afstemmen met ons en hun eigen medewerker. Dat maakt onze samenwerking zo duurzaam! M.a.w., ben jij ook op zoek naar freelance ondersteuning in jouw organisatie/bedrijf? Neem dan zeker contact met hen op! 

Zaakvoerder 

Fantastisch werken met zo een persoon die recht voor de raap zegt wat je kan verwachten! 

“Ik werd gecontacteerd door een directe, duidelijke en toch gevoelige dame voor een job die ze zelf al zeer doordacht had geanalyseerd. Fantastisch werken met zo een persoon die recht voor de raap zegt wat je kan verwachten. Via uitvoerige testen geeft ze haar professionele kijk op het geheel zonder de persoonlijke toets niet te vergeten. Samen met een continue opvolging en ondersteuning bij elke stap van de sollicitatie is dit een aangename ervaring die de stap naar een nieuwe job inspirerend maakt!” Groetjes, 

MM 

Een verwacht en degelijk resultaat 

Als bedrijfsleider van Gevitec Bv België en Nederland is het de bedoeling constructief en indien mogelijk met juist geplaatste collega’s samen te werken. Om een dergelijke selectie door te voeren is er niet alleen de tijd maar ook de noodzakelijke ervaring van toepassing. Vandaar de keuze werd gemaakt Secretary Academy in te schakelen. Na een doorgevoerde en precieze profielomschrijving kwam dit tot een verwacht en degelijk resultaat. 

CEO Danny Gevers 

De input van Peter is een serieuze meerwaarde geweest.

Bij deze wil ik nogmaals benadrukken dat de input van Peter een serieuze meerwaarde is geweest. De digitalisering is er enorm in vooruitgegaan. Ik hoop op jullie diensten in de toekomst een beroep te kunnen doen wanneer we het nodig achten. Ik dank jullie nogmaals voor de fijne en vlotte samenwerking. 

CEO – advocatenkantoor 

Uitgevoerde taken: debiteurenbeheer en automatiseren van processen. 

Katy heeft een correcte, duidelijke en persoonlijke aanpak en zorgt voor een goede opvolging. 

“Wij waren dringend op zoek naar een sterke administratieve kracht om tijdelijk een aantal taken van onze jurist over te nemen. Omdat deze persoon nauw samenwerkt met ons directiecomité wilden we zeker geen onnodige risico’s nemen. Bij Katy vonden we snel een geschikte kandidate met relevante ervaring die bovendien erg flexibel was. De directie en mijn collega’s waren dan ook zeer tevreden met het geleverde werk. Katy heeft een correcte, duidelijke en persoonlijke aanpak en zorgt voor een goede opvolging. Een zeer geslaagde samenwerking!” Nogmaals heel erg bedankt! 

H. – Expert personeelsbeleid 

Haar professionalisme en klare kijk op de noden! 

Als architect was ik op zoek naar een administratieve kracht voor ons kantoor. Ik herinner me nog goed mijn eerste gesprek met Katy. Ze stelde me gerichte vragen over mijn professionele activiteiten, maar ook over persoonlijke zaken. Dit  alles om een administratieve kracht te vinden die goed bij me paste. Nog geen week later zaten we samen met een kandidate en 2 weken later kon zij al bij ons aan de slag.  Spijtig genoeg moest onze nieuwe aanwinst ons al na een klein jaar verlaten omdat ze met haar gezin naar het buitenland verhuisde. Ik wist me even geen raad meer. Katy nam onmiddellijk initiatief. En voilà, volgende week start onze nieuwe administratieve kracht. Ik raad Katy bij iedereen aan omwille van haar professionalisme en haar klare kijk op de noden. Ze vroeg me regelmatig of ik nog tevreden was over ‘mijn secretaresse’ en of er dingen moesten wijzigen of bijgestuurd worden. 

Architect 

De persoonlijke aanpak van Katy en haar consequente opvolging scheppen vertrouwen! 

Voor het vinden van een tijdelijke administratieve kracht om een lid van ons team te vervangen hebben wij beroep gedaan op de expertise van Secretary Academy (Katy Vercammen). Dat bleek al snel een goede keuze, want Katy stelde op korte termijn iemand voor die niet alleen de nodige competenties en ervaring had, maar die ook qua persoonlijkheid perfect binnen ons team paste. De persoonlijke aanpak van Katy en haar consequente opvolging scheppen vertrouwen, en hebben geleid tot een succesvolle samenwerking. Secretary Academy is een aanrader voor wie op zoek is naar een professionele partner met een persoonlijke touch. 

2 heel tevreden geassocieerde notarissen