Administratieve hulp voor jouw notariaat? Reken op Secretary Academy!

Freelance administratieve medewerker of vast in loondienst

  • Nood aan freelance administratieve hulp voor jouw notariskantoor?
  • Valt er tijdelijk iemand weg en heb je een secretariaatsmedewerker nodig voor een korte of langere periode?
  • Ben je als notaris op zoek naar een dossierbeheerder of een vaste administratieve kracht in loondienst? 
  • Een officemanager die efficiënt en bekwaam jouw notarieel secretariaat runt? 

Secretary Academy helpt je met de juiste, geschikte administratieve medewerker voor jouw notariaat! Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker op freelance basis of een vaste kracht voor een fulltime of parttime betrekking. 

Hoe vinden en selecteren we jouw ideale administratieve notarieel medewerker? 

Een efficiënte, hardwerkende, flexibele administratieve medewerker voor jouw notariaat vind je niet op iedere hoek van de straat. Met ons uitgebreid netwerk en database van bekwame freelance administratieve profielen helpen we jou snel én efficiënt aan je capabele en deskundige hulp. 

Opleiding Supermedewerker of ActaLibra

Iedere secretariaatsmedewerker of freelance administratieve kracht die wij je voorstellen kan via Secretary Academy een basisopleiding Supermedewerker gaan volgen. Werk je met ActaLibra? Geen probleem! Dan zorgen wij ervoor dat je notarieel medewerker een dag opleiding krijgt bij SDP. Zo heeft jouw freelance medewerker alle troeven in huis om jouw notariaat efficiënt te versterken. 

Zo gaan wij voor jou tewerk! En vinden we jouw notarieel medewerker! 

  • Eerst komen we bij jou op gesprek. We luisteren naar je noden. Wat voor persoon is die ideale secretariaatsmedewerker? Welke skills zijn er nodig? Hoe werkt jullie notariaat?
  • We nemen bij onze kandidaten een profieltest af en organiseren een diepgaand selectiegesprek. Zo selecteren wij alvast de ideale kandidaat.
  • We stellen onze kandidaat aan je voor. Iedere kandidaat die wij voorstellen heeft een opleiding Supermedewerker of ActaLibra genoten! 
  • Jouw gloednieuwe freelancer of vaste medewerker gaat aan de slag. Wij zorgen voor een wekelijkse telefonische opvolging! 

Waarom Secretary Academy voor je zoektocht naar jouw notarieel medewerker?

Secretary Academy heeft heel wat ervaring met het zoeken én vinden, het selecteren en uitkiezen van de ideale administratieve kracht. Die ervaring zetten we in voor jouw notariaat. Zo hoef je zelf geen kostbare tijd en moeite te steken in die vaak moeilijke en uitdagende zoektocht. 

Zeker van een degelijk resultaat

En je bent zeker van een degelijk resultaat. De man/vrouw die jouw notariaat komt versterken weet van wanten en is mogelijks op de hoogte van de werking van een notariaat. Dat stelt gerust en bespaart jou heel wat zorgen, tijd én geld. Een duurzame samenwerking op lange termijn met jouw notariskantoor is ons streven. En dat voor correcte, betaalbare tarieven. 

Een enkel aanspreekpunt

Katy Vercammen, bezielster van Secretary Academy, blijft in dit hele proces jouw enige aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie makkelijk, helder en duidelijk. Ook onze offertes zijn van die aard: transparant en zonneklaar. 

Zin om Secretary Academy te leren kennen?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!
Bel +32 (0)490 64 50 12 of mail ons.