De Online Secretary Academy, een warm en waardevol eindejaarscadeau!

Een fles wijn, een waardebon, een technisch gadget … We hebben ze allemaal al eens ontvangen als eindejaarsgeschenk. Niets mis mee, al bieden ze de ontvanger weinig plezier op lange termijn. Zoek je een origineel relatiegeschenk voor klanten, partners en leveranciers? Wens je je medewerkers te verrassen met een uniek eindejaarscadeau? Maak kennis met de Online Secretary Academy, goed voor een stipte en zorgeloze administratie op het werk én thuis!

Een eindejaarscadeau met waarde

Wat is het beste cadeau dat je ooit ontving? De kans is groot dat het een geschenk was dat impact maakte, klein of groot. Om die reden inspireren we ondernemers, hr-verantwoordelijken en leidinggevenden graag met een betekenisvol eindejaarscadeau,de Online Secretary Academy. Wat maakt het video-aanbod met administratieve thema’s tot een waardevol geschenk? Je geeft een attentie met een langdurig resultaat die niet alleen vruchten afwerpt op de werkvloer maar ook thuis. De filmpjes zijn zo opgebouwd dat ze praktische tips en tricks bieden voor een tiptop administratie en die kennis kan je ontvanger naar hartenlust benutten in zijn/haar vrije tijd. 

Bovendien bevat de Online Secretary Academy meer dan alleen inspirerend videomateriaal. Er is altijd een persoonlijk overleg voorzien met founder Katy Vercammen. Een een-op-eengesprek die je connectie of collega de gelegenheid geeft administratieve vragen te stellen aan een expert ter zake. Een laagdrempelig manier om in een sfeer van vertrouwen de eigen administratieve bezorgdheden van de baan te vegen. Efficiëntie en ontzorging, double check!  

Van teamgeschenk naar teamtraject

Wie medewerkers verrast met de Online Secretary Academy, kan er een leerrijk vervolg aan breien. Schenk je de video’s bijvoorbeeld aan je team, dan kan je na afloop zelf of onder begeleiding van Secretary Academy poolshoogte nemen. Welke tips werden succesvol in de praktijk toegepast? Welke adviezen zijn minder makkelijk uit te rollen? Onze administratieve coaching is de uitgelezen manier om meer uit dat origineel eindejaarscadeau te halen of een verfrissende methode om je opleidingsaanbod dichter te laten aansluiten bij de praktijk. Het proberen waard!

Good to know: van agendabeheer, tot planning: de Online Secretary Academy telt 6 boeiende, administratieve thema’s. Zoek je een origineel relatiegeschenk of een fijn teampresentje? Bepaal zelf of je het hele video-aanbod cadeau doet of een selectie op maat schenkt. 

Lees meer over de Online Secretary Academy

Een extra woordje uitleg ontvangen bij de Online Secretary Academy? Je team in 2024 trakteren op een administratieve coaching en meer rust? Secretary Academy rolt de mouwen graag voor je op!

Contacteer ons voor meer informatie