Werving en selectie met een human touch: zo gidsen we je naar een administratief medewerker

Je onderneming groeit, je neemt afscheid van een talentvol teamlid of je wil de administratie (nog) beter beheren in de toekomst. Wat je drijfveer ook is, voor de werving en selectie van een administratief medewerker ga je niet over een nacht ijs. Lees verder en kom te weten hoe Secretary Academy jou vakkundig en vertrouwelijk begeleidt naar een nieuw administratief collega!

Werving en selectie op maat

Agenda’s beheren, facturatie ondersteunen, gasten onthalen, marketingkanalen voeden … Het takenpakket van een administratief medewerker kent eindeloze mogelijkheden. Dat is meteen de reden waarom we bij Secretary Academy altijd ruim de tijd nemen om ons te verdiepen in jouw verwachtingen, missie, visie en teamgeest. We beschikken niet over een standaardformule waarmee we iedere werving en selectie aanvatten. Elke vraag naar een administratief collega wordt met evenveel zorg en unieke aandacht behandeld. Is het jouw eerste aanwerving? Secretary Academy heeft meer dan vijf jaar ervaring in de werving en selectie van administratief medewerkers. We adviseren jou van wensenlijstje tot warm welkom.

Good to know | Secretary Academy biedt naast werving en selectie ook administratieve coaching. Beschikt je nieuwe collega over een ijzersterke basis maar is hij/zij minder vertrouwd met jouw administratieve noden of programma’s? Een administratieve opleiding kan de perfecte kickstart zijn van een mooie carrière in jouw onderneming.

Lees meer over administratieve coaching

Werving en selectie met empathie

In de type ondernemingen die we ondersteunen is geen lijn te trekken. De ene keer begeleiden we een lokaal bestuur, dan weer een notariskantoor of een mediabedrijf. Wat onze klanten wel gemeen hebben? Ze zijn stuk voor stuk menselijk en dat is een must, want Secretary Academy staat voor een empathische werving en selectie. We zoeken en vinden administratief medewerkers die zowel matchen met takenpakketten als teamdynamieken. Dat realiseren we door open te communiceren, een grote beschikbaarheid aan klanten en kandidaten te bieden, flexibel te schakelen en in alle discretie te ondersteunen. Respect is ons best bewaarde rekruteringsgeheim!

Good to know | We werken op vaste basis samen met specialiseerde partners voor het objectief toetsen van hard skills zoals computer- of talenkennis, en soft skills waaronder communicatieve of sociale vaardigheden.  

De zoektocht naar een gekwalificeerd administratief medewerker toevertrouwen aan een ervaren partij? We zijn met veel expertise en mensenkennis je betrouwbare partner voor werving en selectie.

Contacteer ons voor meer informatie