Inhouse, administratieve training op maat van freelancers, bedrijven en studenten

De kracht van leren, actualiseren en inspireren binnen administratie!

De administratieve vraag van de klant tot in het kleinste detail beantwoorden, én geregeld overtreffen: daar staat team Secretary Academy voor. Onze selectie freelancers heeft een rugzakje goedgevuld met praktijkervaring en theoretische knowhow. Secretary Academy is alert voor specifieke klantennoden en vult aan met inhouse trainingen op maat. Waarom we inzetten op actuele administratieve kennis in de breedte en de diepte? Een woordje uitleg in deze blog!

Inhouse trainer voor administratieve freelancers

De rol van administratieve medewerker vervullen bij de klant, doen we steeds vol overgave. Onze zorgvuldige geselecteerde freelancers lopen over van de relevante ervaring. Van onschatbare waarde op de werkvloer, al zijn we altijd bereid om bij te leren. Hoe? Concreet reikt Secretary Academy haar freelancers inhouse trainingen aan. Geen ellenlange suffe praatjes, wel hands-on infosessies die precies aansluiten bij het eerstvolgende administratief project van het talent in kwestie.

Van mappen inventariseren en inboxen ordenen, tot Word files opstellen en powerpointpresentaties maken. Het takenpakket van een administratief medewerker blinkt uit in variatie. Secretary Academy neemt poolshoogte bij haar favoriete freelancer alvorens de opdracht aanvangt en stelt waar nodig de passende inhouse training voor, gegeven door leading lady Katy Vercammen. Het effect? Een tijdelijke medewerker die de koe bij de hoorns vat in je vertrouwde administratief programma zoals Word, PowerPoint of SharePoint. Ook als er tijdens onze support prangende vragen naar boven komen die nieuwe kennis vereisen, nemen we met plezier een deep dive in de administratieve tool.

Inspirator voor medewerkers en studenten

Als je Katy niet druk telefonerend of mailend treft, dan neemt ze misschien het woord in een bedrijf of klaslokaal. Want hoe kun je het niveau van jouw administratieve processen opkrikken? Waar kun je luisteren naar een ervaringsdeskundige? Secretary Academy to the rescue! Katy brengt haar ervaring als directieassistente over als inspirator en gastdocent met een presentatie in mensentaal. 

Aangezien administratief ondersteunend personeel in ieder bedrijf voor andere uitdagingen staat en ook administratieve opleidingen hun eigen klemtonen leggen, halen we hiervoor geen standaardsessie uit te schuif. Beter leren werken met Word, templates toepassen in PowerPoint, een cv opstellen dat scoort … zijn slechts enkele topics uit ons aanbod, want we werken hiervoor graag 100 % op maat. Informeer naar een infosessie die naadloos aansluit bij jouw firma of opleiding.

Is je bedrijf op zoek naar een administratief medewerker die de vinger aan de pols houdt? Wens je jouw collega’s of leerlingen te challengen door een spreker die met de twee voeten in de praktijk staat? Secretary Academy informeert je vrijblijvend over tijdelijke administratieve support of een hapklare keynote.

Contacteer ons voor meer informatie >>