Administratieve ondersteuning op maat dankzij professionaliteit en persoonlijkheidstesten

Secretary Academy goes the extra mile voor de perfecte zakelijke match persoonlijkheidstesten

Groeit de berg administratieve taken in jouw bedrijf alsmaar door? Kan je een extra paar handen gebruiken om orde te scheppen in je papieren en digitale files? Je administratie uitbesteden aan Secretary Academy, bespaart je onderneming zowel tijd als geld. We onderwerpen immers onze freelancers aan persoonlijkheidstesten en onze klanten aan persoonlijkheidsvragen. De knowhow en ervaring van onze medewerkers brengt de nodige professionaliteit aan boord én een mindset die matcht met de jouwe zorgt voor een soepele samenwerking. Een woordje uitleg in deze blog!

Professionaliteit straalt, persoonlijkheid bepaalt

Bij Secretary Academy gooien we alles in de strijd voor een kwalitatieve administratieve ondersteuning voor jouw onderneming. Ons zorgvuldig samengesteld team van externe medewerkers bezit alle skills om je administratie een grondige schoonmaakbeurt te geven. Ligt je financiële administratie overhoop of hebben je documenten dringend nood aan een overzichtelijke structuur? Onze freelancers houden het hoofd koel en leggen de juiste oplossingen aan de dag. Of je bedrijf nu op zoek is naar een langdurige expert in administratie of eerder naar een tijdelijke administratieve held, wij gaan steeds op zoek naar ons meest geschikte teamlid voor the job. Kennis plus gelijkgezinde persoonlijkheid equals een optimale administratieve ondersteuning.

Persoonlijkheidstesten voor freelancers én klanten

Om een duurzame samenwerking te garanderen met twee tevreden partijen, onderwerpen wij al onze administratieve freelancers aan een uitgekiemde persoonlijkheidstest. Op die manier kennen we niet alleen de intellectuele sterktes van onze externe medewerkers, maar weten we ook in welke zakelijke landschappen hun talenten het meeste tot hun recht komen en wie welke situaties het beste het hoofd kan bieden. Secretary Academy is erop gebrand je tijd en geld te besparen dankzij allround administratieve ondersteuning. Daarom investeren we bewust de nodige tijd in het achterhalen van de persoonlijkheidskenmerken van onze freelancers, zodat we de perfect fit voor jouw bedrijf vinden.

Voor we de juiste administratieve freelancer aan je onderneming kunnen koppelen, luisteren we aandachtig naar je professionele noden. Om een gedetailleerd beeld te krijgen over de werking van je bedrijf en de bijhorende bedrijfscultuur, vragen we ook aan jou om persoonlijkheidsvragen te beantwoorden. Aan de hand van de resultaten bepalen we welk type persoonlijkheid het beste bij je team past en de juiste meerwaarde voor je zaak vormt. Een kleine tijdsinvestering met een groot zakelijk rendement. A matching personality doubles the quality!

Heeft jouw bedrijf nood aan administratieve ondersteuning? Secretary Academy biedt oplossingen op maat. Onze persoonlijkheidstesten zijn de extra check voor een vlotte samenwerking op korte en lange termijn!

Contacteer ons voor een afspraak >>