Voor welke administratieve probleemsituaties, bieden wij een oplossing op maat?

De top 6 administratieve cases van Secretary Academy!

Als succesvolle ondernemer, stapelt het werk zich al snel op. Geen probleem, want het vereenvoudigen van jouw administratieve taken, ons hoofddoel. Ons vakkundig team van freelance administratieve medewerkers, verlicht jouw agenda in no time. Terwijl jij je focust op belangrijke projecten, voorzien wij jouw bedrijf van administratieve ondersteuning die beantwoordt aan jouw vraag. Ben je benieuwd bij welke administratieve noden Secretary Academy voor jou in de bres springt? Lees dan zeker verder, het antwoord vind je in deze blog.

1. Freelance administratieve werknemer equals quality

Als CEO merk je soms dat de samenwerking met een vaste werknemer niet loopt zoals gewild, of dat het profiel van een interim-werknemer toch niet helemaal aan jouw wensen beantwoordt. Het administratieve verbeterwerk dat hierbij komt kijken, levert een onderneming al gauw extra werk op. Professionele vervanging door Secretary Academy, bespaart jou de nodige tijd en kosten. Onze freelancers voorzien jouw zaak steevast in een duurzame administratieve ondersteuning.

2. Freelance administratieve werknemer voor de succesvolle CEO

Lange dagen, korte nachten? Die zijn jou bekend, want jij staat aan het roer van een welvarende onderneming. Het snelle groeiproces, brengt extra werk met zich mee. Hierdoor heb je als ondernemer al gauw tijd te kort. Om onder meer weekendwerk te vermijden en foutjes in de administratie te beperken, doen tal van CEO’s een beroep op een freelancer, approved by Secretary Academy. Zo’n bedreven medewerker zorgt voor meer ruimte in jouw agenda. Dit gebeurt letterlijk en figuurlijk, want hij of zij ontfermt zich ook over een overzichtelijk agendabeheer. Dankzij onze ervaring, ordenen wij jouw inbox op prioritaire zaken en occasioneel leesvoer. Jouw afspraken plannen we efficiënt in. Zo haal jij het meeste uit een werkdag, zonder in te leveren op andere belangrijke momenten.

3. COVID19 krijgt een freelance administratieve werknemer niet klein

Een actuele én herkenbare case die de professionele inschakeling vroeg van Secretary Academy? Een werknemer die door COVID19 tijdelijk buiten strijd is. Jammer genoeg heeft bijna ieder bedrijf hier al mee te kampen gehad. Ook met een personeelslid minder, blijft het administratieve werk zich opstapelen. Op zo een moment ben je als ondernemer op zoek naar een kwaliteitsvolle invaller. Onze gekwalificeerde freelancers bieden hier de administratieve oplossing die jij precies nodig hebt. Ze pikken in waar jij wil, zolang jij wil. Onze snelle schakeling, houdt jouw bedrijf up and running. Samen staan we sterk!

4. Baby on the way? Freelance administrative assistant saves the day!

Een zwangerschap binnen een bedrijf is een mooie gebeurtenis. Als werkgever is het natuurlijk belangrijk een talentvolle freelancer te vinden, die de administratieve taken van jouw onderneming tijdens het zwangerschapsverlof probleemloos kan overnemen. Secretary Academy gaat gericht op zoek naar een administratieve hulp wiens drive en expertise, passen binnen jouw bedrijf. Tijdens een kennismakingsgesprek, luisteren we dan ook actief naar jouw vraag. Nadien matchen wij jouw zaak met de geschikte freelancer voor de job. Zo ben jij verzekerd van administratieve ondersteuning, die precies beantwoordt aan jouw noden.

5. Freelance administratieve medewerker voor een allround solution

Een goede administratieve organisatie van jouw bedrijf is key! Daarom zetten wij in op het doeltreffend opvangen en invullen van de nood aan administratieve ondersteuning. Onze freelancers bezitten over een uitgebreide kennis van de meest gangbare programma’s en zijn up-to-date met de nieuwste administratieve trends. Wat dit voor jou als CEO betekent? Een vlotte administratieve werking van jouw bedrijf, dankzij het snel inspelen op acute moeilijkheden. Wij zorgen dat je door het administratieve bos de bomen weer ziet!

6. Werving en selectie van administratieve werknemers

Is jouw bedrijf op zoek naar gemotiveerde administratieve werknemers, wiens kennis en mindset in lijn zijn met die van jouw bedrijf? Een zorgvuldig werving- en selectieproces vraagt tijd en focus. Secretary Academy reikt een helpende hand en screent met een kritische blik verschillende bekwame profielen. Van posities voor office managers, naar management assistants, tot allround assistants: wij gooien al onze ervaring en expertise in de strijd, op zoek naar de perfect fit voor jouw bedrijf. 

Komen deze situaties jou bekend voor? Of wil je een administratief rampscenario te slim af zijn? Gun je bedrijf de professionaliteit die het verdient en doe een beroep op een freelance administratieve werknemer van Secretary Academy!