“Dit geeft me nu eens een vrij gevoel”.

Op 11 februari werd ik gecontacteerd door een ondernemer met een achterstand in zijn administratie. Hij was dringend op zoek naar een freelance personal assistant. Zoals we dat altijd doen, planden we een overlegmoment in om te kijken wat de noden/wensen waren voor freelance administratie. 

In het verkennende gesprek namen we zijn administratieve wirwar onder de loep! Toen het kennismakingsgesprek afgelopen was, zei hij : “Dit geeft me nu eens een vrij gevoel ?”.

Voor de ondernemer viel er een druk van zijn schouders. En daar was enkel het uitgewerkte stappenplan van Secretary Academy voor nodig. De wetenschap dat alles professioneel zou worden opgevolgt, zorgde onmiddellijk voor meer ruimte in zijn hoofd. 

Een week later gingen we samen van start om deze gedreven ondernemer te ondersteunen met zijn dagdagelijkse administratie; opvolgen e-mails, bankverrichtingen uitvoeren, opvolgen inkomende en uitgaande facturen en ad-hoc personal assistant taken.

De eerste belangrijke stap in dit project was het opzetten van een digitale en fysieke structuur. Dit zodanig dat heel het team alle documenten gemakkelijk kan opzoeken en opbergen.

Slechts enkele dagen ver staat de structuur er, en hebben we reeds een gedetailleerd overzicht van de taken die het project gaat omvatten. Kortom, we zijn goed op dreef!

Iets wat werd bevestigd door het bericht dat ik vandaag ontving: “Ben mega blij en tevreden. Alle stress weg, en dat op die paar dagen tijd”!

Dit doet deugd om te lezen! Hiervoor doet Secretary Academy het; een administratie zonder zorgen. Plus een blije ondernemer die terug volop tijd en goesting heeft om te doen wat hij het liefste doet: ondernemen…

#secretaryacademy #freelanceadministratie #wervingenselectie #doenwatjegraagdoet #administratievehulp #kwaliteit #zorg #topteam